Forum Sukut -Private Server Tanıtım ve Destek Platformu
Sizleri Neler Bekliyor ?
-Foruma Üye Olarak Yeni Arkadaşlıklar Edineceksiniz.
-İnternette Zaman Geçirecek Bir Alanınız Olucak Ve Eğleneceksiniz.
-PvP Server Tutkunuysanız Pvp Serverlerde Yenilikleri Takip Ediceksiniz.
-Yeni Açılan Serverleri Anında Bulacaksınız .
-Gmlik Adaylığı Koyacaksınız.Serverinizi Tanıtacaksınız.
-Pvp Serverler Hakkında Herşey Bu Forumda Olucak.
-ÜYE OLURSANIZ FORUMDAKİ REKLAMLAR GÖZÜKMEZ
Bunlardan Yararlanmak İçin Sizden Tek İsteyimiz Üye Olmanız Yada Giriş Yapmanız.
Forum Sukut -Private Server Tanıtım ve Destek Platformu
Arkadaşlar Paylaşılan TBL leri inceledim Ve kendimce Bu Tbl yi Ortaya Çıkarttım İçinde 3 özellik vardır Seri R Krovaz TBL 45 Kitabı Basma Yarım El TBL
Anlatım Seri Rde silah olarak Bir çok high class silahlar Shard,İb,İc,Md,Eagles Eye,Sherion,Dark Vane Warrior İçin Raptor, Glave,Bardish Mage için Elixir,Hell Blood,Garp,Elysium,Lr Erenion,Woe,Glacier Erenion Priest için Hell Breaker İmpact, Priest İmpact, İron İmpact Bu Arada Seri R yapabilmek için Örnek Olarak Shard ile yapıcaz diyelimki İlk önce Sağ elimize shardı takıyoruz sonra sol Elimize Wolf,Rez Taşı veya Arrowu takıyoruz ve R Vuruyoruz.. Diğer Classlar içinde aynıdır ve her zaman silahı sağ ele Wolf,Arrow,Rez taşını Sağ Elinize Takın..
45 Kitabı Basma Bildiğimiz 45 Kitabının Her jobda basılan halidir. Krovaz TBL İse Homeko db lerde Sunderiesten Krovaz İtem Materyallerini Alarak Görevi Bitirip +10 Krovaz İteminizi Almanızı Sağlar
Yarım El TBL Bu TBL En çok Mage ve Priestlerin İşine Yarar Soacs v30 da Çalışmaz Bazı x-skip serverlarda ve bütün GameGuard Serverlarda Çalıştıgını Kendim Gördüm Gelelim Kullanımına Klasörün İçinde Chr dosyası var onu direk clientinize atın oyuna girin Human Kız Mage Priest Asas Warrior Kız Olanların Hepsinde Çalışır Yani.. Skilleri %60 Daha Hızlı Atar Seri Skill Değildir..
Buda Link.. Arkadaşlar Linkin İçine Bir Adet Müzik Vardır İstemeyenler İndirmesinler İsteyen İndirsin Moderatörler Taratıp Onaylarsa Sevinirim
LİNKLERİ GÖREBİLMEK İÇİN KONUYA CEVAP YAZMALİSİN !!! LİNKLERİ GÖREBİLMEK İÇİN KONUYA CEVAP YAZMALİSİN !!! LİNKLERİ GÖREBİLMEK İÇİN KONUYA CEVAP YAZMALİSİN !!!
Link
En son BySefa tarafından Ptsi Ocak 02, 2012 5:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi